Elektriker til køkken og badeværelse

Står du og skal have foretaget en renovering eller modernisering af dit køkken eller badeværelse? Så kan vi hjælpe dig med elinstallationerne, så du opnår det helt rigtige resultat til den rigtige pris.

Der er mange ting at tage højde for, når man skal i gang med at få monteret et nyt køkken eller have renoveret badeværelset. Derfor er det godt at overveje hvilke behov der skal opfyldes i forhold til belysning, montering og placering af hvidevare, samt opvarmning af gulv og rum.

Hos CL Electric har vi mange års erfaring med renovering og nyetablering af elinstallationer i både køkken og badeværelse. Denne erfaring fortæller os at ingen boligdrømme er ens og vi har derfor fokus på at levere skræddersyede løsninger, så du opnår det bedst mulige resultat.

CL Electrics professionelle elinstallatører står klar med den rette faglige viden, når du skal have etableret eller udskiftet elinstallationerne i forbindelse med renovering og modernisering af køkken og badeværelse. Vi sørger altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Nyt køkken eller badeværelse? Få en elektriker der forstår dine behov

Hos CL Electric har vi mange års erfaring med renovering og modernisering af elinstallationer i køkken og badeværelse. Vi har fokus på at levere skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov og dine drømme.

Køkkenet er et samlingssted for mange familier. Derfor skal elinstallationerne også være tilpasset familiens behov, uden at gå på kompromis med køkkenets funktionalitet og design. Vi yder en professionel rådgivning og installation, så lys og stik placeres optimalt og strøm til hårde hvidevarer dimensioneres korrekt.

Det samme gælder badeværelset som er et af de rum, hvor komfort og design skal gå op i en højere enhed. Derfor går vi aktivt ind i at forstå dine behov, samt yder vi professionel rådgivning og service, så alle installationer opfylder reglerne.

Nyt køkken med LED lys

Tag os med på råd når du skal have lavet nyt køkken eller badeværelse

Når du skal i gang med at sætte dit nye køkken op, eller i gang med at modernisere badeværelset, så er det godt at tage os med på råd fra start. Med en god projektering, rådgivning og planlægning fra CL Electric, mindsker du pludselige uforudsete ændringer og omkostninger.

Med CL Electric får du en kompetent og professionel elinstallatør, der har mange års erfaring med renovering og modernisering af køkkener og badeværelser. Vi går gerne ind i projektet fra start af, så du får den bedste rådgivning og installation, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design.

I samarbejde med dig og din lokale håndværker sørger vi for at løse alle opgaver hurtigt og effektivt.

Belysning til køkken og badeværelse

God belysning er altafgørende for at skabe en god stemningsfyldt atomsfære på badeværelset og i køkkenet. Derfor er det godt at tage CL Electric med på råd, når du skal have lavet ny belysning.

Hos CL Electric kan vi nemlig hjælpe dig med at finde ud af, hvilken form for belysning der passer bedst til dine behov. Vi kan for eksempel opsætte automatisk styring af lys der selv tænder  når du træder ind på badeværelset, eller opsætte LED belysning der skaber den helt perfekte stemning i køkkenet– samtidig med at du sparer på strømmen.

Hos CL Electric forstår vi at lys og lamper skal tage højde for rummets indretning, samt imødekomme husstandens behov. Vi tilbyder mange forskellige løsninger og intelligente installationer, så du kan få den helt perfekte belysning i enten køkkenet eller i badeværelset.

Så hvad enten du skal have installeret smarte LED-spots i loftet, badeværelsesspejl med lys i, eller automatiske lyssensorer, så er CL Electric klar til at hjælpe dig med valg af lyskilder og med monteringen.

Skal du have lavet elinstallationer i køkken eller badeværelse?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skrive til os via vores kontaktformular – nemt og hurtigt.