Gulvvarme

Skal du have installeret gulvvarme?

Leder du efter den rette elektriker til at installere din gulvvarme? Vi står klar med mange års erfaring og god service, til at hjælpe dig. Kontakt os endelig og vi vil give dig et godt tilbud.

I samarbejde med dig og din lokale håndværke sørger vi for at løse alle opgaver hurtigt og effektivt.

Uanset om du skal i gang med at renovere eller bygge nyt, så kan du trygt vælge CL Electric på grund af vores mange års erfaring inden for gulvvarmeløsninger. Vi udfører både installationer af traditionel el gulvvarme men også nye typer installationer som eksempelvis IHC eller KNX, hvor din varme styres trådløst via en central styringsenhed, som du kan tilgå via din smartphone, tablet eller computer.

Læs mere om IHC og KNX

Vi kan hjælpe dig med at finde og installere den helt rigtige el gulvvarmeløsning, der både er energivenlig og omkostningseffektiv.

Fordele ved gulvvarme

Der følger mange fordele med gulvvarme både i forhold til komfort og det praktiske. Gulvvarme øger komforten, da du undgår fodkulde og samtidig opnår en jævn opvarmning i din bolig.

En god ting ved gulvarme, udover at det giver en behagelig varme er at der ikke behøves at blive etableret en radiator, hvilket giver dig flere muligheder og frihed når det kommer til indretningen.

Vælger du gulvarme er det vigtigt at fundamentet er isoleret godt, da du kan risikere at varmen ikke når ordenligt op i rummet med derimod ned i jorden. Her kan CL Electric hjælpe dig med gode råd og vejledning.

CL Electric står klar til at rådgive dig, så du opnår det bedste resultat. Vores erfarne el installatører står klar til at tilslutte din gulvvarme, så alt bliver udført på bedste vis.

Skal du bruge en elektriker?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på Tlf: 72 22 81 40