Nilan ventilation

Hos CL-Electric er vi forhandler og installatører af Nilan ventilationsanlæg.

Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Ved installation og montering af alle typer varmepumper og ventilationsløsninger fra Nilan, fokusere vi i høj grad på at nå frem til den mest effektive løsning sammen med kunden – lige fra rådgivning og dimensionering, til installering og placering.

Trænger dit Nilan-anlæg til et tjek?

Hold dit Nilan-anlæg i topform. Hos CL-Electric udfører vi servicetjek af dit Nilan-anlæg som indeholder tjek og justering samt udskiftning af filtre.

Ring 72228140 eller benyt formularen

Døgnvagt for Nilan-anlæg

Har du en serviceaftale med CL-Electric, så kan du kontakte os på vores vagttelefon døgnet rundt (udenfor normal arbejdstid) og modtage et tilbud.

Ring 72228150

Normal arbejdstid hos os:
Mandag til torsdag kl. 7.00 – 15.30
Fredag kl. 7.00 – 13.00

NILAN ventilation til erhverv

NILANs sortiment af indeklimaløsninger til erhvervsbyggeri og centraliserede ventilationsløsninger til lejlighedsbyggeri spænder bredt fra ventilations- og varmegenvindingsanlæg til avancerede totalløsninger, der både kan ventilere og varmegenvinde, producere varmt brugsvand, har komfort varme og komfort køl.

NILANs hjemmeside finder du en oversigt over hvilken anlægsserie, der kan opfylde netop dit behov til indeklimaløsning.

Et ventilations- og varmegenvindingsaggregat fra Nilan er ikke kun ensbetydende med sund økonomi, men også med sunde mennesker.

Alle vores løsninger sikrer gennem ventilations-funktionen et forbedret indeklima, der har en afgørende betydning for den daglige trivsel og effektivitet, hvor mennesker opholder sig i forbindelse med arbejde og fritid.

NILAN ventilation til boligen

NILANs sortiment af indeklimaløsninger til boligen spænder bredt fra ventilations- og varmegenvindingsanlæg, til kompakte totalløsninger der både kan ventilere og varmegenvinde, producere varmt brugsvand, har komfort varme og komfort køl, samt kan opvarme boligen.

Nilans energivenlige varmepumper og ventilationsanlæg er en god investering på grund af deres lange økonomiske og tekniske levetid. Du får med andre ord mere for pengene.

Den moderne og nyskabende teknologi, som Nilan-anlæg er baserede på, betyder, at de er lige så anvendelige om 30 år som i dag. Med et Nilan-anlæg er du derfor sikret et produkt, der følger bygningen og dermed holder i lang tid – og så er det tilmed effektivt og billigt at vedligeholde.

Mange andre anlæg har ikke lige så lang levetid. Derudover koster installationen næsten det samme som selve anlægget. Et billigt anlæg er derfor ikke nødvendigvis en bedre investering, fordi du på længere sigt vil skulle købe et nyt og betale for installationen en gang til.

Sådan kommer du igang

At købe en ventilations- eller varmepumpeløsning er en langsigtet investering på samme niveau som et hus eller en bil. Vi er professionelle ventilationsspecialister og kan hjælpe dig med at finde ud af hvilket type anlæg der passer til netop din bolig og dit behov.

NILANs hjemmeside finder du en oversigt over hvilken anlægsserie, der kan opfylde netop dit behov til indeklimaløsning.

Har du allerede et NILAN anlæg?

Hold dit NILAN anlæg i topform. Hos CL-Electric udfører vi servicetjek af dit NILAN anlæg som indeholder tjek og justering samt udskiftning af filtre.