NILAN ventilation

Hos CL-Electric er vi forhandler og installatører af Nilan ventilationsanlæg.

Nilan udvikler og producerer energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger af højeste kvalitet, der sikrer et godt indeklima og lavt energiforbrug under hensyntagen til miljøet.

Trænger dit nilan anlæg til et tjek?

Hold dit Nilan anlæg i topform. Hos CL-Electric udfører vi servicetjek af dit Nilan anlæg som indeholder tjek og justering samt udskiftning af filtre.

Ring 72 22 81 40 eller benyt formularen

NILAN ventilation til erhverv

NILANs sortiment af indeklimaløsninger til erhvervsbyggeri og centraliserede ventilationsløsninger til lejlighedsbyggeri spænder bredt fra ventilations- og varmegenvindingsanlæg til avancerede totalløsninger, der både kan ventilere og varmegenvinde, producere varmt brugsvand, har komfort varme og komfort køl.

NILANs hjemmeside finder du en oversigt over hvilken anlægsserie, der kan opfylde netop dit behov til indeklimaløsning.

NILAN boligventilation

NILANs sortiment af indeklimaløsninger til boligen spænder bredt fra ventilations- og varmegenvindingsanlæg til kompakte totalløsninger, der både kan ventilere og varmegenvinde, producere varmt brugsvand, har komfort varme og komfort køl samt kan opvarme boligen.

Sådan kommer du igang

At købe en ventilations- eller varmepumpeløsning er en langsigtet investering på samme niveau som et hus eller en bil. Vi er professionelle ventilationsspecialister og kan hjælpe dig med at finde ud af hvilket type anlæg der passer til netop din bolig og dit behov.

NILANs hjemmeside finder du en oversigt over hvilken anlægsserie, der kan opfylde netop dit behov til indeklimaløsning.

Har du allerede et NILAN anlæg?

Hold dit NILAN anlæg i topform. Hos CL-Electric udfører vi servicetjek af dit NILAN anlæg som indeholder tjek og justering samt udskiftning af filtre.