Få besøg af en energivejleder

Ejer du en mindre eller større bygning/bolig, som står for at skulle renoveres eller er du bare træt af at energiregningen er for høj, så er det en god ide at få en energivejleder ud til gennemgang af din bygning/bolig.

Energivejlederen kan i dette tilfælde indenfor vores byggetekniske område, fortælle dig, hvor der kan sættes ind for at spare energi.

2 af vores medarbejdere har taget energivejlederuddannelsen, så vi er rigtig klædt på i forbindelse med vejledning om en energioptimal løsning for vores kunder.

Danmarks CO2 udslip skal ned

Der ligger et stort energisparepotentiale i den eksisterende bygningsmasse. Det kan en energivejleder være med til at realisere.

Er du i gang eller skal du i gang med renovering eller ombygning, kan du være med til at nedbringe energiforbruget væsentligt ved at investere 5-15% af den samlede renoveringspris i energiløsninger. Det er her en energivejleder kommer ind i billedet.

Vi må jo alle tage et ansvar for at nedbringe Danmarks CO2 udslip,så vi sammen kan nå den målsætning, som både Folketinget og EU har sat.

Danskerne er i høj grad bevidste om behovet for at spare på energien, men er måske selv i tvivl om, hvor der kan/skal sættes ind. Læs mere hos Tekniq.