IHC og KNX

CL Electric kan gøre din bolig eller erhvervsejendom ”smart” og intelligent med IHC eller KNX.

Uanset om det drejer sig om større erhvervs- og kontorbygninger, eller private parcelhuse og villaer, så kan CL Electric opgradere dine traditionelle elinstallationer, til trådløse og intelligente bygningsinstallationer med IHC eller KNX.

Hos CL Electric er vi eksperter i intelligente bygningsinstallationer. Vi er IHC- og KNX-partner, hvilket betyder at vi har videreuddannet vores elektrikere i installation og programmering af IHC- og KNX-systemer. Vores medarbejdere har stået for udførelse og projektering af over 100 installationer, lige fra typehuse og store luksushuse, til store erhvervsejendomme og kontorbygninger.

Udover installation kan CL Electric også tilbyde service og vedligeholdelse af alle intelligente tekniske løsninger, uanset graden af kompleksitet og størrelse. Vi leverer fremtidssikrede løsninger som er tilpasset den enkelt kundes behov. Vi har fokus på stabilitet og driftssikkerhed i vores leverede løsninger, og derfor sørger vi for at installationsarbejdet og servicevedligeholdelsen forløber gnidningsfrit.

Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på IHC eller KNX til din ejendom.

Intelligente bygningsinstallationer med KNX

KNX

KNX er i dag verdens eneste åbne standard for bygningsautomatik. Det betyder, at KNX nu og i fremtiden altid vil være en driftssikker løsning.

KNX dækker over bolig og bygningsautomation. En af fordelene ved KNX er at der via den åbne protokol, dannes mulighed for at komponenter der kommer fra forskellige producenter, kan inkluderes i en fælles KNX-installation. Her kan der udveksles data mellem komponenterne, såfremt at hver enkelte komponent ved, hvilken funktion og plads den har i det tilhørende netværk, så data effektivt kan udveksles mellem komponenterne.

Med KNX bevæger man sig væk fra at belysning, opvarmning, alarm og solafskærmning mv., er separate installationer og enheder. Med KNX bevæger man sig hen imod, at de vigtige funktioner i ejendommen styres på en gang. Dette vil spare energi, give bedre funktionalitet og tryghed, samt gøre planlægning lettere med højere komfort uden de store omkostninger.

Da vi i dag har så høje krav til bygninger, er behovet for effektiv energistyring afgørende. KNX-løsninger installeret af CL Electric, er en ideel mulighed for at styre ejendommens elinstallationer optimalt. KNX er nemlig i dag verdens eneste åbne standard for bygningsautomatik. Det betyder, at KNX nu og i fremtiden altid vil være en driftssikker løsning i byggeriet.

CL Electric er KNX partner med flere certificerede medarbejdere som står klar til at hjælpe dig.

IHC – Intelligent House Control

Med et IHC får du en fleksibel og smart installation, hvor du i høj grad kan tilpasse dine funktioner efter boligens behov og indretning.

Med IHC får du smarte integrerede løsninger, der kan få boligens elektriske installationer til at snakke sammen. Gennem et automatisk og intelligent system med IHC, kan du styre lys, varme, ventilation, alarmer og meget mere.

Med IHC øger du boligens funktionalitet, sikkerhed og bæredygtighed – nemt og enkelt. Vi ser derfor at mange vælger et IHC-system ved opførelse af nye ejendomme, samt ved boligrenoveringer, da en investering i IHC giver energibesparelser, tryghed og fleksibilitet.

Ved hjælp af trådløse stikkontakter, forprogrammerede lysscenarier, bevægelsessensorer, lysdæmpning, alarmer og meget andet, får du løftet installationen i din bolig væsentligt. Du kan programmere og styre dine elinstallationer fra din smartphone, eller gennem en central styringsenhed.

Vi har stor ekspertise inden for flere forskellige intelligente styringssystemer herunder blandt andet IHC og IHC Net Basic. Vores erfaring inden for IHC er omfattende, da vores medarbejdere har stået for udførelse og med projektering af over 100 installationer lige fra typehuse til store luksushuse. Vi har i forbindelse med udførelse af eksklusive husbyggerier leveret totalløsninger med alarm, videoovervågning, antenne, samt TV og lydanlæg, hvor et af IHC-projekterne med TV og lydanlæg skete i samarbejde med B&O.

CL Electric er IHC partner, som betyder at vi har videreuddannet vores elektrikere i installation og programmering af IHC-systemer. Vi laver skræddersyede løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes behov – uanset hvilken størrelse og form for installation der kræves.

Læs mere om IHC her

Skal du bruge en elektriker til installation og programmering af IHC- og KNX-systemer?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på Tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.