El-tracing

Har du behov for el-tracing til din ejendom eller byggeplads? Så leverer CL Electric en professionel og kvalitetsorienteret service til en god pris.

El-tracing dækker over brugen af elvarmekabler til opvarmning med det formål at undgå forekommende isdannelser på hovedsageligt bygningsdele. Disse bygningsdele kunne eksempelvis være tagrender, nedløbsrør, vandrør i uopvarmede rum, skotrender og meget mere.

Dette er især nødvendigt i vinterhalvåret for at undgå frosne rør til f.eks. vandforsyningen. Det er nemlig ofte sanitet- og vandrør der kan være udsat når frosten kommer. Med el-tracing sikres det at problemer med frostskader og kondens forsvinder. Derudover er blandt andet diverse sprinkleranlæg i lagerbygninger og p-huse især udsat for omkostningskrævende frostskader.

Frostskader forsager ofte stor irritation og besvær, især i fag som f.eks. landbrug hvor en sikker og frostfri vandforsyning er nødvendig, for at den daglige drift og produktion kan forløbe ubesværet og effektivt. Yderligere er det også i industrien nødvendigt at frostsikre.

Der findes utallige anlæg hvor det er vigtigt at kunne undgå at kondens opstår. Her installerer vi varmekabler som vil afstemme temperaturen på rørene alt efter omgivelserne. Opererer din virksomhed med væsker som er tyktflydende som f.eks. olie, er det vigtigt at kulde ikke får det til at klumpe sammen og danne paraffin. Dette kan vi hjælpe med at forhindre ved hjælp af el-tracing.

CL Electric tilbyder rådgivning og projektering i forbindelse med store og små opgaver. Vi har høj ekspertise og erfaring med at installere selvregulerende varmekabler, effektbegrænsende varmekabler, modstands varmekabler, samt varmekabler til bygninger. Vi udfører en lang række opgaver, helt fra frostsikring af rør, tanke og tagrender til snesmeltning på trapper og ramper.

Kontakt os nu på telefon 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på el-tracing.

Sort varmekabel på en abstraktion med hvid baggrund.

Hvordan arbejder vi med el-tracing?

Vi lægger kabler ud eller vikler kabler rundt om det objekt du ønsker skal holdes frostfri. Ved f.eks. skurvognes vandforsyning, vil vi oftest monterer varmekabler som er selvregulerende, hvilket gør at de monterede kabler kan genere mere eller mindre varme alt efter hvad der er behov for.

Vi har i høj grad erfaring med el-tracing på byggepladser og for ejendomme generelt. Prioriterer man nemlig ikke el-tracing, kan det skabe unødigt store og kostbare ødelæggelser som helst undgås. Det er derfor en god ide at få udført el-tracing i god tid med rettidig omhu, og ikke kun når skaden allerede er sket.

Vores autoriserede elektrikere kan hjælpe med rådgivning om forskellige produkter på markedet, samt hjælpe med at få identificeret de områder, som kræver opmærksomhed så unødige forsinkelser og komplikationer ikke opstår.

Vores autoriserede elinstallatører er din garanti for sikkerhed og tryghed.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på el-tracing

Hvis du har spørgsmål til løsninger inden for el-tracing, så står vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes aftale et møde med os, hvor vi kommer ud og gennemgår løsningerne med dig.

Du kan med fordel ringe til os på tlf: 72 22 81 40 eller du kan skrive til os på mail eller via vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.