Om CL Electric

CL Electric blev dannet 1. juni 2001 med navnet Carlo Lorentzen El A/S, navneændringen trådte i kraft 1. juni 2010, i forbindelse med salget af Carlo Lorentzen A/S til MT Højgaard A/S.

CL Electric har hovedkontor i Hillerød med afdelinger i hele Nordsjælland. Vi har siden starten erhvervet en stor speciel viden indenfor service, nybygning og renovering. Endvidere er der sat stor fokus på områderne industri, alarmer, IT- og teleløsninger. Desuden gør vi meget ud af at følge med tiden, her tænker vi især på de “intelligente” installationer som KNX og IHC.

Vores serviceniveau er højt, og vi sørger for, at vores kunder er 100% tilfredse med det arbejde vi laver for dem.

Vi dækker alle faggrupper indenfor elinstallationer, såsom nybygning, erhverv, industri, teleløsninger, alarmer, antenner, IT-installationer, IHC, IHC-net m.v. Vores tekniske kompetencer se her. Flere af vores medarbejdere er specialiserede indenfor forskellige områder, som de brænder for.

Kvalitet og service

Vores medarbejdere besidder en stærk vilje til at tænke nyt og kreativt. Vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med alle parter i et projekt, så det bliver udført tilfredsstillende for alle parter. Vi sætter pris på kvalitet, service og aflevering til tiden.

CL Electric tager selvfølgelig også del i det sociale ansvar. Vi har konstant et sted mellem 3 og 5 lærlinge, som vi sørger for bliver godt rustet til et langt liv, som elektriker. Flere af vores lærlinge har opnået medalje i forbindelse med udstået læretid. Vi tager også praktikanter, så de kan prøve faget af.

Vores arbejdsmiljø ligger os meget på sinde. Vi skal have et godt arbejdsmiljø, og en god omgangstone. Med andre ord, man skal glæde sig til at komme på arbejde. Den bedste måde at opnå gode resultater, og vores mål er:

100% tilfredshed hos vores kunder