Solceller

Overvejer du at få solceller?

Solceller som en alternativ energiform er en god investering – både for din økonomi og for miljøet. Med CL Electric får du en professionel installatør, der kan hjælpe dig med alt, lige fra vejledning og indkøb, til montering og vedligeholdelse.

Med CL Electric får du en professionel fagspecialist og elinstallatør, der har mange års erfaring med opsætning og installation af solceller. Vores autoriserede elektrikere udfører en sikker montering, af høj kvalitet og til en god pris.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud og vejledning på montering af solceller til din ejendom.

Hvorfor vælge solceller?

Når du vælger vedvarende energi såsom solceller, får du en CO2-venlig energiform der leverer grøn energi. Det gavner både miljøet og klimaet, samtidig med at det gør dig mere uafhængig af fossil energi.

Herudover vil du kunne nedbringe dit elforbrug, og derved opnå en besparelse på elregningen. Det forholder sig nemlig sådan, at hvis du producerer mere el end der bruges i ejendommen, vil det overskydende strøm blive eksporteret ud i elnettet i takt med at din elmåler ”løber bagud”. Det vil sige, at når du bruger mere strøm end der produceres af dine solceller, kan du hente strømmen tilbage uden at skulle betale for det. En gang om året aflæses måleren og regnskabet gøres op med dit elselskab.

Rådgivning, indkøb, og montering af solceller

CL Electric hjælper med alt lige fra at vurdere om huset egnet til solceller, til rådgivningen om f.eks. størrelse og placering, til indkøb og montering af anlæg. Vi har fokus på at du får den bedste mulige løsning, samt tryghed når du skal have installeret et nyt solcelleanlæg.

Vi hjælper dig med at få foretaget alle de undersøgelser som er nødvendige, inden du får monteret et nyt solcelleanlæg. Vi undersøger, om tagkonstruktionen kan bære solcellerne, eller om de skal placeres på jorden så antallet af solceller passer til dit elforbrug. Vi hjælper dig også med at BBR registrere dig, samt få undersøgt om der er lokalplaner, fredninger og servitutter der forhindrer dig at sætte solceller op på din ejendom.

Med CL Electric får du en installatør der kan rådgive dig om hvad du skal være opmærksom på og undersøge, inden du investerer i et solcelleanlæg.

Sådan virker solcelleanlægget

Solcellerne omdanner solens lys til elektricitet ved hjælp af grundstoffet silicium, som udvindes af sand. Efter 2 års drift har et solcelleanlæg i Danmark produceret den samme mængde energi, som blev brugt til at fremstille anlægget. Solcellerne producerer jævnstrøm som skal omformes til vekselstrøm, der kan bruges direkte i din ejendom eller sendes ud på nettet. Dette foregår i en vekselretter også kaldet inverter.

En privat husstand må installere et solcelleanlæg med en maksimal effekt på 6 kW. Monteret optimalt producerer et anlæg omkring 5.500 kWh el om året, og det dækker en gennemsnitlig families behov.

Et 6 kW solcelleanlæg fylder mellem 15 og 40 m2 kvadratmeter, men fås i mange forskellige størrelser. Det mest almindelige anlæg til privatboliger, tilsluttes elnettet og kører som en nettomåleordning. Dvs. at du opbevarer strøm på elnettet (elmåleren løber baglæns). En gang om året aflæses måleren og regnskabet gøres op med dit elselskab.

Skal du have solceller og er interesseret i at få et tilbud ?

Så kan du trygt vælge CL Electric som din autoriseret elinstallatør.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.