Energivejledning

Få besøg af en energivejleder

Ejer du en mindre eller større bolig, og vil du gerne spare på energiforbruget – både af hensyn til din økonomi og miljøet?

Så er det en god ide at få en Energivejleder fra CL Electric ud til en gennemgang af din bolig. Vi kan nemlig vejlede dig til hvordan du kan foretage en energioptimering, samt guide dig til hvordan du får en bedre økonomi og komfort i din bolig.

Vi giver dig en klar vejledning om hvilke tiltag der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge.

En Energivejleder fra CL Electric kan i dette tilfælde inden for vores byggetekniske område fortælle dig, hvor du bedst kan sættes ind for at udnytte dit energisparepotentiale.

2 af vores medarbejdere har taget energivejlederuddannelsen, så vi er rigtig klædt på i forbindelse med vejledning om en energioptimal løsning for vores kunder.

Hvorfor gøre brug af en Energivejleder?

For dig som boligejer kan det være svært at gennemskue hvilke konkrete tiltag, der vil være den bedste løsning når du skal i gang med at optimere dit energiforbrug. Hvad skal du kigge efter og hvad skal du gøre, når du finder en mulighed for energioptimering? Det er i denne situation, at en Energivejleder kan være til stor hjælp.

Med en Energivejleder får du en professionel ekspert i udførelse af bygge- og installations­tekniske energi­renoveringer. Energi­vejlederen giver dig en helheds­vurdering af din bolig og vejleder dig om hvilke tiltag, der vil give dig de største energi­besparelser.

En Energivejleder kan for eksempel vejlede dig i, om du skal:

  • Udskifte dit varmeanlæg
  • Få LED belysning i stedet for traditionelle glødepærer
  • Installere gulvvarme eller varmepumpe
  • Og meget mere …

Hvis du vil gøre noget ved dit energisvind, så kan CL Electric som uddannet Energivejleder give dig et velinformeret grundlag for at beslutte hvilke tiltag der skal iværksættes, med henblik på at udnytte dit energisparepotentiale.

Hvorfor foretage en energioptimering?

Der ligger et stort energisparepotentiale i den eksisterende bygningsmasse. Det kan en Energivejleder være med til at realisere.

Er du i gang eller skal du i gang med en renovering eller ombygning, kan du være med til at nedbringe energiforbruget markant ved at investere 5-15% af den samlede renoveringspris i energiløsninger. Det er her en Energivejleder kommer ind i billedet.

Danmarks CO2 udslip skal ned

Vi må jo alle tage et ansvar for at nedbringe Danmarks CO2 udslip, så vi sammen kan nå den målsætning, som både Folketinget og EU har sat.

Danskerne er i høj grad bevidste om behovet for at spare på energien i boligen, men spørgsmålet om hvor der kan sættes ind er tit en udfordring. Derfor er det godt at bruge en Energivejleder som kan vejlede om de tiltag, der giver de største energi­besparelser i boligen.

Skal du bruge en energivejleder?

Så kan du trygt vælge CL Electric som din autoriseret elinstallatør og energivejleder.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og hør mere om dine muligheder.