Varmepumpe

Skal du have udskiftet dit gamle oliefyr, brændeovn, eller el-radiator, med en ny og energivenlig varmepumpe?

Skal du have en varmepumpe installeret, er det oplagt at du henvender dig til CL Electric. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde og installere den helt rigtige varmepumpe til din bolig.

Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe, som en energivenlig kilde til varme i hjemmet. Med en varmepumpe får du en bæredygtig og miljøvenlig varmekilde, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen sammenlignet med f.eks. elvarme eller oliefyr.

Det er også derfor at det er populært at få installeret en varmepumpe i hjemmet. Dette skyldes at det er en simpel og billig varmekilde, uden de helt store omlægningskrav. Sammenligner man en varmepumpe med f.eks. en el-radiator eller et oliefyr, er varmepumpen den mere omkostningseffektive og energibesparende løsning.

Der findes flere typer varmepumper med forskellige funktioner, som matcher varierede behov. CL Electric kan rådgive og guide dig til at vælge den rette varmepumpe, samt installere og vedligeholde din varmepumpe til en fornuftig pris.

Hos CL Electric sørger vi altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser.

Skal du bruge en autoriseret varmepumpeinstallatør?

Er du interesseret i at få installeret en varmepumpe, eller ønsker du at få et servicetjek på et eksisterende anlæg?

Kontakt CL Electric på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular – nemt og hurtigt.

Læs mere om de enkelte løsninger her:

Jordvarmeanlæg

JORDVARMEANLÆG

Få et jordvarmeanlæg til din bolig

Læs mere her

Luft til luft varmepumpe

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Få en billig pris på luft til luft varmepumpe

Læs mere her

Luft til vand varmepumpe

LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Få et godt tilbud på luft til vand varmepumpe

Læs mere her

CL Electric forhandler og installere Nilan ventilationsanlæg

Service og vedligeholdelse af varmepumpe

CL Electric tilbyder en god og billig serviceaftale på vedligeholdelse af din varmepumpe.

Først og fremmest er det vigtigt at holde filtrene rene. Det betyder at de skal kontrolleres med jævne mellemrum samt rengøres og efterses. Dette kan du selv klare, mens andre vitale dele og funktioner skal efterses af en autoriseret varmepumpeinstallatør.

Der er flere grunder til at lave en løbende serviceaftale med CL Electric. Du kan holde omkostningerne nede ved skifte dine dele ud i god tid, så varmepumpen lever længere  samt sikrer en bedre ydeevne. Vi kan vedligeholde din varmepumpe, så den bliver ved med at fungere optimalt, og dermed giver dig det bedste resultat.

Vores varmepumpeservice vil blandt andet bestå af en kontrol af din rørinstallation, en tæthedsafprøvning af systemet, opfyldning af kølemiddel, måling af køling og ophedning på kølekredsen, rens af filter, funktionsafprøvning af din kompressor og sikkerhedskomponenter, samt kontrol af fordampere og kondensatoren indenfor og udenfor.

CL Electric giver dig den bedste service samt det bedste resultat. Vi giver dig en klar vejledning om hvilke tiltag der bedst betaler sig, så din varmepumpe holder i mange år.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.

Montering af varmepumpe til sommerhuset

Ønsker du en billig og effektiv opvarmning af dit sommerhus, så er en varmepumpe en rigtig god løsning. Med en varmepumpe til sommerhuset får du en effektiv og miljøvenlig opvarmning, samtidig med at du spare på varmeforbruget. En varmepumpe er godt for indeklimaet og en god løsning når du skal holde sommerhuset varmt om vinteren.

Vi anbefaler to slags varmepumper, som du kan anvende til sommerhuset. Enten en luft til luft varmepumpe, eller en luft til vand varmepumpe. Den væsentligste forskel på de to typer varmepumper er, at luft til luft varmepumpen afgiver varme i sommerhuset, ved at udsende varmt luft i sommerhuset, hvor luft til vand varmepumpen videregiver varmen til gulvvarmen eller varmtvandsbeholderen.

Med CL Electric, kan du få du en energivenlig løsning til dit sommerhus. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne for varmepumpe i dit sommerhus. Vi står klar til at give et godt tilbud på installation af varmepumpe, samt yde god rådgivning og service.