Luft til luft varmepumpe

Skal du have en billig, komfortable, og energivenlig opvarmning af din bolig med en ny luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe har mange flere fordele end blot at være en billig energikilde. Du får også et bedre indeklima med stor reduktion af støvpartikler og fugt.

En luft til luft varmepumpe er en yderst miljøvenlig løsning til din bolig. Det er en billig varmekilde, som også kan bruges som en supplerende varmekilde til boligens øvrige varmeinstallationer. Derudover passer luft til luft varmepumpen til mange forskellige hustyper, og er særligt populært i sommerhuse. Ved at vælge luft til luft varmepumpe får du blandt andet: en miljø- og energivenlig opvarmningskilde, en varmekilde som kan fungere som primær og sekunder varmekilde, samt en reducering af varmeregningen.

Med CL Electric får du en professionel og autoriseret varmepumpeinstallatør, der kan rådgive og guide dig til at vælge den helt rette luft til luft varmepumpe, samt installere og vedligeholde din varmepumpe til en fornuftig pris.

Er du interesseret i at få installeret en luft til luft varmepumpe, eller ønsker du at få et servicetjek på en eksisterende varmepumpe? Så kontakt CL Electric på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.

varmepumpe på væg fra CL Electric

Luft til luft varmepumpe giver et bedre indeklima

En luft til luft varmepumpe har mange andre fordele end blot at være en billig energikilde, du får også et bedre indeklima med stor reduktion af fugt og støvpartikler.

En luft til luft varmepumpe kan mere end blot at give varme i boligen, den indeholder ligeledes et støvfilter, som betyder at du får renere luft og et bedre indeklima. En luft til luft varmepumpe kan ligeledes bruges som air-condition, så du kan holde boligen afkølet på de varme sommerdage. Du har altså mulighed for at indstille varmepumpen, så du får den temperatur der passer dig bedst.

Luft til luft varmepumpen giver en god cirkulation af både varme og luft i boligen. Dette mindsker både fugt og lugt i de dele af boligen eller sommerhuset, som ikke benyttes så ofte.

Installation af luft til luft varmepumpe

Ved installation og montering af en varmepumpe, fokusere vi i høj grad på at nå frem til den ideelle placering sammen med kunden, så der opnås et diskret men effektivt resultat. Kontakt os for et tilbud på den rette løsning til den rette pris.

Luft til luft varmepumpen fungerer således at varmenergien i luften udnyttes, og derefter sendes den varme eller kølige luft ind i din bolig. Varmepumpen består af to dele, hvor den ene del, kompressoren, er placeret udenfor og selve ventilatoren er placeret indenfor. Disse to dele skal forbindes, hvilket betyder at der skal bores et hul gennem ydermuren til rørene, så disse to dele kan kombineres.

Vores autoriserede varmepumpemontører udfører installationen professionelt, så du kan være sikker på at din varmepumpe fungerer optimalt, samt er placeret efter de mest optimale forhold i boligen.

Montering af luft til luft varmepumpe til sommerhuset

Ønsker du en billig og effektiv opvarmning af dit sommerhus, så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god løsning. Med en varmepumpe til sommerhuset, får du en effektiv og miljøvenlig opvarmning, samtidig med at du spare på varmeforbruget. En varmepumpe er godt for indeklimaet og er en god løsning når du skal holde sommerhuset varmt om vinteren.

Med CL Electric, kan du få du en energivenlig løsning til dit sommerhus. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne for en luft til luft varmepumpe i dit sommerhus. Vi står klar til at give et godt tilbud på installation af varmepumpe, samt yde god rådgivning og service.

Skal du bruge en autoriseret varmepumpeinstallatør?

Er du interesseret i at få installeret en luft til luft varmepumpe, eller ønsker du at få et servicetjek på et eksisterende anlæg?

Kontakt CL Electric på tlf: 72 22 81 40 eller skrive til os via vores kontaktformular – nemt og hurtigt.