Luft til vand varmepumpe

Få reduceret dine varmeudgifter væsentligt med en luft til vand varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe får du en billig og effektiv varmekilde, der både er miljøvenlig og prisbesparende, i forhold til andre varmekilder som f.eks. oliefyr eller gasfyr. Hos CL Electric hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering, til installering og placering, samt serviceeftersyn.

Med en luft til vand varmepumpe får du en billig og effektiv varmekilde, hvor du genbruger varmen i luften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. En luft til vand varmepumpe er en god løsning til dem, som gerne vil have udskiftet sit gamle olie- eller gasfyr. En luft til vand varmepumpe giver nemlig en reducering af varmeudgiften og samt et bedre indeklima uden en større omlægning.

En klar fordel ved en luft til vand varmepumpe er, at det er en simpel løsning som ofte fylder ganske lidt. Derudover er det ikke nødvendigt at foretage et større gravearbejde eller rørføring.

Hos CL Electric er vi eksperter i opsætning af luft til vand varmepumper. Vi sørger altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

CL-Electric er autoriseret forhandler og installatør af NILAN luft til vand varmepumper

Klik her og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med, at finde ud af hvilken type NILAN anlæg der passer til netop din bolig og dit behov.

CL Electric forhandler og installere Nilan ventilationsanlæg

Installation af luft til vand varmepumpe

Ved installation og montering af en luft til vand varmepumpe, fokusere vi i høj grad på at nå frem til den mest effektive løsning sammen med kunden – lige fra rådgivning og dimensionering til installering og placering.

Kontakt os nu og få et godt tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Varmepumpen består af to dele, hvor selve varmepumpen er placeret udenfor og den anden del er placeret indenfor. Disse to dele skal forbindes, hvilket betyder at der skal bores et hul gennem ydermuren til rørene, så disse to dele kan kombineres.

Installationen af varmpumpen forgår således, at vi starter med at lave de nødvendige huller i væggen, derefter monteres luft til vand varmepumpen på ydersiden af huset, så forbindes varmepumpen til varmtvandsbeholderens tilslutning, og endelig kan varmen bruges til at opvarme vandet i husets varmesystem efter ønske. Efter installationen er fuldført passer din varmepumpe stort set sig selv, med et minimal behov for vedligeholdelse. Dog er du forpligtet til et årligt serviceeftersyn, hvor pumpen gennemgås for at sikre at den fungerer som den skal, så unødige stigninger i strømforbruget ikke forekommer.

Vores autoriserede varmepumpemontører udfører installationen professionelt, så du kan være sikker på at din varmepumpe fungerer optimalt.

Hvordan fungere en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumpen fungerer således at varmenergien i luften udnyttes, og sender luften forbi en varmeveksler. Herfra overføres varmen i til et kølemiddel, der ved hjælp af en kompressor i varmepumpen hæver temperaturen og derved trykket i kølemidlet. Det opvarmede kølemiddel ledes ind til varmepumpen, hvor kølemidlet opvarmer vandet. Derefter løber det afkølede væskemiddel tilbage til varmepumpen, hvor det opvarmes på ny.

Den energi der skabes i denne proces, føres videre til boligens centralvarmeanlæg, som sender varmt vand ud til boligens radiatorer og gulvvarme samt varmtvandsbeholder.

Varmepumpen reguleres automatisk i forhold til temperaturen, da anlægget har elektronisk styring der er i stand til at opnå de ønskede temperatur.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.

Skal du bruge en autoriseret installatør til din varmepumpe?

Er du interesseret i at få installeret en luft til vand varmepumpe, eller ønsker du at få et servicetjek på et eksisterende anlæg?

Kontakt CL Electric på tlf: 72 22 81 40 eller skrive til os via vores kontaktformular – nemt og hurtigt.