LED belysning

Hos CL Electric er vi eksperter i LED belysning. Vi kan hjælpe dig med montering, samt hjælpe dig med vælge hvilken LED belysning der passer til netop din bolig. Vi kommer gerne ud og gennemgår dit belysningsanlæg med henblik på udskiftning til LED.

Vi sørger altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge LED belysning?

Der er mange fordele ved at vælge LED belysning, heriblandt at man vil se et fald i både elforbrug og elregning. Dette skyldes at LED-pærer er langt mere langtidsholdbare – de holder faktisk helt op til 5 gange længere end almindelige pærer. Endvidere kan du reducere elregningen med op til 80%, hvilket gør en udskiftning til LED til en rigtig god investering – ligeledes er det godt for miljøet. Derudover er god belysning i hjemmet med til at sikre et godt indeklima, samt skabe behagelige og hyggelige omgivelser i alle boligens rum.

Når du vælger LED-belysning, er der flere faktorer, der kræver særlig opmærksomhed. Herunder bl.a. spredningsgraden og Ra-værdien. Her besidder vi en høj faglig viden og ekspertise, der sikrer det bedste resultat for dig, hvor alle faktorer er taget med i betragtning.

Så ønsker du at mindske dit elforbrug, få en mindre elregning og gøre noget godt for miljøet, så få CL Electric til at installere LED-belysning hos dig.

Kontakt os for mere information om energivenlig belysning, samt få vejledning til hvilke løsninger der passer bedst til din bolig.

Stort udvalg af LED belysning

CL Electric kan hjælpe dig med at få de gamle lamper udskiftet med nye og moderne LED-lamper, LED-bånd og LED-spots. Med vores løsninger opnår du en mere tidssvarende, miljøvenlig og sikker installation, samtidig med at du forskønner din bolig med ny LED belysning.

Vi ved at lyseffekter, design og brugervenlighed, er vigtige parametre når du skal have LED belysning i hjemmet. Med CL Electric får du en professionel elinstallatør, som kan installere den LED belysning som passer til netop din bolig.

CL Electric tilbyder et bredt udvalg af LED belysning. Uanset om det er til køkkenet, soveværelset, badeværelset eller haven, så har CL Electric den perfekte LED belysning til dig.

Så uanset om du skal have installeret intelligent LED-lysstyring i stuen, udskiftet de gamle halogenspots med LED-spots, eller have monteret udendørs LED-lamper, der giver en hyggelig udendørs stemning, så kan du trygt vælge CL Electric.

Vi tilbyder:

  • Opsætning af LED-bånd

  • Montering af LED-spots

  • Opsætning af indendørs LED-lamper

  • Montering og opsætning af udendørs LED-lamper

  • Installation af intelligent LED-lysstyring

Er du interesseret i LED belysning?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.