Montering og opsætning af lamper

Spisebordslampe, pendel, halogen eller lysekrone? Vi kan hjælpe dig med montering og opsætning af lamper, så dit hjem får den helt rigtige belysning.

Hos CL Electric er vi eksperter i opsætning af alle typer lamper. Vi installerer både indendørs og udendørs lamper, og vi sørger altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser. Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om dine muligheder for belysning: 

Indendørs belysning

INDENDØRS BELYSNING

Få nyt lys i hjemmet

Læs mere her

Udendørs belysning

UDENDØRS BELYSNING

Få en billig pris på ophængning udendørs lamper

Læs mere her

LED Belysning

LED BELYSNING

Få et godt tilbud på LED belysning

Læs mere her

Elektriker til opsætning og montering af lamper

Med CL Electric får du en professionel elinstallatør, der hurtigt og sikkert kan hjælpe dig med opsætning og montering af lamper.

Vi kan hjælpe dig med at få de gamle lamper udskiftet med nye og moderne LED-lamper, glødelamper eller halogenlamper. Med vores løsninger opnår du en mere tidssvarende og sikker installation, samtidig med at du forskønner din bolig med nye lamper.

Æstetik, bæredygtighed og brugervenlighed, er vigtige parametre når der skal monteres nye lamper i boligen. Derfor er det godt at tage CL Electric med på råd, da vi kan vejlede dig til at skabe den bedst mulige løsning når du skal have monteret nye lamper.

Vi kan ligeledes hjælpe dig med at finde nøjagtig de lamper, som du ønsker dig og som passer til din bolig. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige indendørs og udendørs lamper, gennem vores netværk af lampe- og belysningsleverandører.

Skal du bruge en lysdæmper til lampen?

Hos CL Electric kan vi hjælpe dig med at få monteret en lysdæmper, så du kan skabe den helt rigtige belysning og stemning i boligen – og samtidig spare på strømmen til gavn for både miljøet og pengepungen.

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, som passer til boligens forskellige lamper og elinstallationer. Hos CL Electric tilbyder vi lysdæmpere, der både passer til glødelamper, LED-lamper og forskellige halogenlamper.

Vi kan ligeledes installere tavle-lysdæmpere, som placeres direkte i boligens el-tavle. Ved en tavle-lysdæmper undgår du at lysdæmperne fylder i stikdåserne.

Kontakt os nu og hør mere om mulighederne for lysdæmpere i din bolig. Vi står klar til at give et godt tilbud på installation af lysdæmpere, samt yde god rådgivning og service.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.

Skal du bruge en elektriker?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.