Udendørs belysning

Skal du have installeret udendørs belysning?

Uanset om du skal have belysning på terrassen, have monteret udendørs stikkontakter, eller have monteret udendørs væglamper, så kan du trygt vælge CL Electric. Vi kombinerer kvalitetsarbejde med god service, til konkurrencedygtige og fornuftige priser.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.

CL Electric kan montere alle former for udendørsbelysning, lige fra traditionel havebelysning, til LED-udendørsbelysning og lyssensorer. Med CL Electric får du en autoriseret elinstallatør, der kan hjælpe med montering, samt vejlede dig til den helt rigtige løsning for din udendørs belysning.

Vi kan også hjælpe dig med installation af:

Udendørs belysning skal både skabe den rette stemning, give lys til orientering og skabe tryghed.

Udendørs belysning kan opfylde flere funktioner, herunder skabe stemningsfyldte omgivelser omkring boligen i aftentimerne, give belysning til orientering, samt give sikkerhed og tryghed. Disse funktioner er værd at overveje, når du skal vælge typen af lamper, deres placeringer og ikke mindst, hvordan du anvender dem.

Hos CL Electric er vi eksperter i de løsninger og muligheder, som belysning kan skabe for dit udendørs areal omkring boligen. Vi kan hjælpe dig med at undersøge, hvilken type lys du har brug for, herunder valg af lamper, hvilke funktioner lyset skal opfylde, lampernes design og deres placeringer.

Vi kan for eksempel opsætte udendørslys med censor, der giver sikkerhed og tryghed, når du vender hjem om aftenen, eller opsætte spots eller up-lights som giver effektfuldt belysning, hvis du eksempelvis vil belyse en del af husfacaden eller træerne i haven. Mulighederne er mange og med en professionel elinstallatør fra CL Electric, får du nøjagtig den udendørs belysning du altid har drømt om.

Udendørslamper

CL Electric kan installere nye og moderne udendørs LED-lamper, spots, lysfølere og meget mere. Vi kan skabe en flot og effektiv belysning af indgangspartiet, stemningsfyldt have- og terrassebelysning, samt præventiv belysning der giver et sikkert og behageligt udendørsmiljø.

Med vores løsninger opnår du en mere tidssvarende og sikker installation, samtidig med at du får den helt rigtige udendørsstemning.

Vi ved at design, bæredygtighed og brugervenlighed, er vigtige parametre når du skal have installeret udendørs belysning. Derfor er det godt at vælge CL Electric, da vi kan hjælpe dig med at finde netop den belysning, som passer til din bolig og have. Vi har nemlig et stort udvalg af forskellige lampe- og belysningsleverandører, som kan tilbyde flere forskellige udendørslamper og intelligente belysningsmuligheder.

Så uanset om du skal have monteret varme belysningseffekter på terrassen, afslappende og flotte havelamper, eller lysfølere der giver sikkerhed og tryghed, så kan du trygt vælge CL Electric.

Stand med havelamper og LED lamper

Skal du bruge en elektriker til din udendørs belysning?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Skriv til os via kontaktformularen eller ring til os nu på tlf: 72 22 81 40

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.