Stikkontakter

Skal du have nye stikkontakter?

CL Electric har mange års erfaring med installation af stikkontakter og afbrydere, både indendørs og udendørs. Kontakt os nu på tlf.72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe dig med at få de gamle stikkontakter udskiftet med nye og moderne stikkontakter. Med vores løsninger opnår du en mere tidssvarende og sikker installation, samtidig med at du forskønner din bolig med nye stikkontakter.

Med CL Electric får du en dygtig og autoriseret elinstallatør, der kan hjælpe dig til det helt rigtige resultat. I mere end 19 år har vi hjulpet vores kunder, med udskiftning af stikkontakter. Denne erfaring fortæller os, at ingen boligdrømme er ens og vi har derfor fokus på at levere skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov.

Stikkontakter til den moderne bolig

Den moderne bolig kræver bæredygtige og fremtidssikrede løsninger. Derfor skal boligen også have stikkontakter i enkelt og tidsløst design, som forener funktionalitet med æstetik.

Med CL Electric får du en professionel elinstallatør, der kan rådgive dig til de helt rigtige løsninger for din bolig.

Vi forstår at design, bæredygtighed og brugervenlighed, er vigtige parametre når der skal gennemføres nye elinstallationer i boligen.

Ved blot at udskifte nogle af dine afbrydere, til bevægelsessensorer eller lysdæmpere, kan du øge bekvemmeligheden for hele familien, og samtidig spare på strømmen!

Tag kontakt til CL Electric i dag, og hør mere om hvilke designs og funktioner du kan få til din bolig.

Forskellige stikkontakter fra LK

IHC – Intelligent House Control

Med CL Electric kan du opgradere dine gamle stikkontakter og afbrydere, til trådløse og intelligente stikkontakter fra Lauritz Knudsen.

Med IHC øger du hjemmets funktionalitet, bæredygtighed, komfort og sikkerhed – nemt og enkelt. Ved hjælp af trådløse stikkontakter, forprogrammerede lysscenarier, bevægelsessensorer, lysdæmpning og meget andet, får du løftet installationen i din bolig væsentligt.

Du kan programmere og styre dine elinstallationer fra din smartphone, eller gennem den centrale styringsenhed i boligen.

CL Electric er IHC partner, hvilket betyder at vi har videreuddannet vores elektrikere i installation og programmering af IHC-systemer. Vores medarbejdere har stået for udførelse og projektering af over 100 installationer, lige fra typehuse til store luksushuse.

Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan omdanne din bolig med IHC.

Stikkontakter med USB

Med en USB-port i stikkontakten får du en simpel og funktionel løsning, hvor du undgår kabelrod og opnår en større bekvemmelighed. En stikkontakt med USB-port giver dig mulighed for at oplade smartphones, kameraer mm., uden at skulle være afhængig af forskellige opladere. På den måde har du altid en oplader ved hånden.

Stikkontakt med USB port og oplader

CL Electric kan tilbyde flere forskellige løsninger, som passer til netop din bolig og dine behov. Vi kan f.eks. installere en stikkontakt med indbygget USB-oplader og stik. Vi kan også tilbyde at installere flere USB-porte ved siden af hinanden. På den måde kan du samle dine devices i en “oplader-hub”. Det giver både orden og et samlingspunkt i boligen.

Skal du have installeret stikkontakter med indbygget USB-lader? Så kontakt CL Electric i dag, og hør mere om dine muligheder.

Hvor mange stikkontakter pr. m2

Når der skal installeres stikkontakter i din bolig, er der nogle krav der skal opfyldes. Der er krav til både antal og placering af stikkontakter. Derfor er det altid godt at tage en autoriseret elektriker med på råd.

Vidste du, at for hver påbegyndt 4 m2 gulvareal skal der være mindst én 250 V-stikkontakt i den faste installation? Dog er der ikke krav om mere end 10 stikkontakter i et rum.

Vidste du også, at der findes særskilte regler for installation af stikkontakter i badeværelse og køkken? I køkkenet skal der f.eks. være minimum tre stikkontakter, fordelt på mindst to grupper med lavt energiforbrug over tid.

Skal du bruge en elektriker?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på Tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os