Intelligente bygningsinstallationer

Er du interesseret i intelligente bygningsinstallationer? Så kan vi tilbyde en service af højeste kvalitet til en god pris.

Med CL Electric kan du opgradere dine traditionelle elinstallationer, til trådløse og intelligente bygningsinstallationer. Med intelligente bygningsinstallationer øger du hjemmets funktionalitet, bæredygtighed, komfort og sikkerhed – nemt og enkelt.

Ved hjælp af trådløse stikkontakter, forprogrammerede lysscenarier, bevægelsessensorer, varmestyring og meget andet, får du løftet installationen i din bolig væsentligt.

Du kan programmere og styre dine elinstallationer fra din smartphone, eller gennem den centrale styringsenhed i boligen.

Hos CL Electric er vi eksperter intelligente bygningsinstallationer. Vi er IHC- og KNX-partner, som betyder at vi har videreuddannet vores elektrikere i installation og programmering af IHC- og KNX-systemer. Vores medarbejdere har stået for udførelse og projektering af over 100 installationer, lige fra typehuse til store luksushuse.

Så er du interesseret i intelligente bygningsinstallationer med smart lysstyring, varmestyring og meget andet, kan vi kontaktes på 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud. Hos CL Electric sørger vi altid for at udføre opgaven i ordentlig kvalitet til fornuftige priser.

Læs mere om IHC og KNX

CL Electric er IHC- og KNX-partner

Gør din ejendom intelligent med IHC eller KNX

Læs mere her

Hvad er intelligente bygningsinstallationer

Intelligente bygningsinstallationer er blevet et alternativ til de traditionelle elinstallationer såsom almindelige stikkontakter og afbrydere. Har man intelligente bygningsinstallationer i hjemmet, vil man have kommunikation mellem alle de eksisterende elinstallationer i boligen. Disse kunne f.eks. være afbrydere, lyssensorer, musikanlægget, ventilation, varme, samt alle “udgangs-enheder” herunder f.eks. lampesteder og stikkontakter.

Intelligente bygningsinstallationer er altså en eller flere installationer, der er konstrueret af adskillige typer elektriske komponenter, der er tilsluttet dit netværk. Disse populære løsninger udbreder sig mere og mere i de danske hjem, og vi har den rette ekspertise til at opnå de bedste resultater for dig. CL Electric er nemlig IHC- og KNX-partner. Læs mere om IHC og KNX.

Så er du interesseret i smart belysning, intelligent varmestyring og meget andet, kan vi kontaktes på 72 22 81 40 eller skriv til os via vores kontaktformular.

Fordele ved intelligente bygningsinstallationer

I 2006 trådte bygningsregulativer i kraft med nogle af verdens højeste krav til energistandarder for nybyggeri Danmark, hvilket betyder at der skal tænkes kreativt når det kommer til elinstallationer i hjemmet. Det er i denne forbindelse at intelligente bygningsinstallationer er blevet aktuelle og de forskellige teknologier er blevet populære.

Vi ser oftest intelligente bygningsinstallationer i forbindelse med lysstyrring, i form af tænd/sluk, lysstyring, bevægelsesstyring og dæmpning. Derudover omfatter det også eksempelvis ventilation på rumniveau og styring af varme. Med kommunikation imellem og styring af varme, belysningsanlæg, køl, sikringsanlæg og ventilation, kan komforten og besparelserne øges i boligen. Den automatiske styring bidrager nemlig til at energiforbruget vil falde. Det kunne f.eks. ske ved at lyset reguleres efter styrken af sollys helt automatisk når lokalet er i brug. Dette kan lede til at en besparelse på helt op til 85% på lys samt en besparelse på 30% varme årligt.

Udover styring fra en central enhed, er der ved intelligente bygningsinstallationer også mulighed for at de forskellige systemer kan ”tale” sammen. Dette kunne eksempelvis foregå således at en bevægelses sensor, hvis opgave er at aktivere samt deaktivere lyset, kan meddele dit alarmsystem at der er bevægelse et sted i boligen, hvor der ikke burde være det på pågældende tidspunkt. Du får altså med intelligente bygningsinstallationer omfattende muligheder for komfort, sikkerhed, drifts- og energioptimering.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.

Skal du bruge en elektriker?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.