Montering af hvidevarer

Skal du have installeret nye hvidevarer?

Uanset om du skal have udskiftet din induktionskogeplade, indbygningsovn, eller have monteret en ny opvaskemaskine, så kan du trygt vælge CL Electric. Vi kombinerer kvalitetsarbejde med god service, til konkurrencedygtige og fornuftige priser. Vi har en række professionelle elinstallatører, som står klar til at hjælpe dig.

Hos CL Electric får du en professionel og autoriseret elinstallatør, som kan hjælpe dig med installation og service på alle typer hårde hvidevarer. Ved at gøre brug af vores autoriserede elinstallatører er du sikker på, at installationerne bliver udført korrekt og efter gældende regler.

Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på montering eller udskiftning af dine hvidevarer.

Vi har ikke selv hårde hvidevarer på lager, men kan selvfølgelig hjælpe dig med at skaffe de ønskede hårde hvidevarer, igennem gode samarbejdspartnere til en fornuftig pris.

Opvaskemaskine med blå belysning

Få en autoriseret elinstallatør til installere dine hårde hvidevarer

Skal du have tilsluttet din vaskemaskine, tørretumbler, eller have trukket nye ledninger til din emhætte, så lad CL Electric gøre det for dig. Vi sørger selvfølgelig for at det udført korrekt og på lovligvis. Vi kender nemlig alle reglerne og kan udføre arbejdet, således du er sikker på, at dine hårde hvidevarer er monteret korrekt.

Med en autoriseret elinstallatør mindsker du risikoen for en fejlmontering. En forkert installation kan nemlig koste dig dyrt hvis der opstår fejl i strømmen, eller hvidevaren bliver beskadiget grundet fejlmontage. Med CL Electric får du en sikker og hurtig montering til en fornuftig pris.

Skal du have bortskaffet de gamle hvidevare?

Vi afmonterer og bortskaffer selvfølgelig dine gamle hvidevarer efter nyinstallation. Så slipper du for besværet og få vished om, at de gamle hvidevare bliver bortskaffet på forsvarlig vis.

Montering af stikkontakter og kabelføring til hårde hvidevarer

De fleste hårde hvidevare er som regel forsynet med en stikprop, som skal tilsluttes til en stikkontakt. Det kan både være en 1-faset stikprop og en 3-faset stikprop. I disse tilfælde kan du for eksempel selv montere din fryser, køleskab eller mikrobølgeovn, hvis stikkontakterne er monteret efter reglerne. Du skal dog også være opmærksom på, at hvidevarer skal installeres optimalt, så der er god ventilation til kompressoren.

Hvis du mangler en ekstra stikkontakt eller skal have trukket nye ledninger til et komfurudtag, så kan vores autoriserede elinstallatører hjælpe dig.

Skal du bruge en elektriker til montering af dine hårde hvidevarer?

Har du brug for en elektriker? Så kan du trygt vælge CL Electric som din autoriseret elinstallatør. Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har nemlig hovedkontor i Hillerød med afdelinger i hele Nordsjælland.

Må du selv installere dine hårde hvidevarer?

En god huskeregel er, at du gerne selv må montere hvidevarerne, hvis installationen kan laves uden brug af værktøj. Men husk, at orientere dig omkring reglerne for den enkelte hvidevare inden du monterer den – så du er sikker på at det bliver gjort efter reglerne.

Situationer, hvor du ikke selv må have lov til at montere dine hårde hvidevarer kan være ved tilslutning af ovn, komfur, kogeplader, vaskemaskine eller tørretumbler, hvor enheden skal installeres i dåse eller komfurudtag. I disse situationer må du heller ikke selv montere eller tilslutte dine hårde hvidevarer.

Grunden til, at du i nogle tilfælde ikke selv må tilslutte komfur eller kogeplade er fordi de bruger så meget strøm, at det kan være farligt. Derfor bliver denne type også ofte leveret uden ledning, eller blot med en ledning uden stik.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde, og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.