CL Electric installation af varmepumpe

Elvarme

Skal du have installeret elvarme?

Hos CL Electric har vi faglig viden og ekspertise inden for elvarme-installationer hvor vi kombinerer kvalitetsarbejde med god service til fornuftige priser.

Uanset om du skal i gang med at renovere eller bygge nyt, så kan du trygt vælge CL Electric på grund af vores mange års erfaring inden for elvarmeløsninger. Vi kan hjælpe dig med at finde og installere den helt rigtige elvarmeløsning, der både er energivenlig og omkostningseffektiv.

Vi kan hjælpe dig med installation af:

  • Gulvarme

  • El-radiatorer

  • Varmepumpe

  • Varmeblæser

  • Intelligente systemer til elvarme

  • Varmtvandsbeholder

I samarbejde med dig og dine lokale håndværkere sørger vi for at løse alle opgaver hurtigt og effektivt.

Hvad er elvarme?

Elvarme er helt simpelt fællesbetegnelsen for opvarmning, hvor el bruges som energikilde. Det indebærer gulvvarme, elradiatorer, varmeblæsere og meget mere.

Der er mange fordele ved elvarme, heriblandt at det er en simpel form for opvarmning, der hurtigt varmer op og næsten ikke kræver vedligehold. Du mindsker risikoen for vandlækager og andre gener, samt vil du opleve at det har en lav installationspris.

Udover dette kan dine elvarmeløsninger fungere rigtig godt som et evt. supplement til dine andre varmekilder. En supplerende varmekilde kan med fordel være luft-til-luft varmepumpe, som CL Electric også kan hjælpe dig med at installere i boligen.

Elvarme og miljøet

Skulle elvarme være en bekymring i forhold til om det er miljøvenligt, kan du være helt rolig.

I dag er el nemlig grøn energi der kommer fra vedvarende energikilder, som leveres til omkring 50% af de danske hjem. Du kan derfor roligt vælge at få installeret elvarme og det kan CL Electric hjælpe dig med.

Er du interesseret i elvarmeløsninger?

Så tag endelig kontakt og få mere at vide om dine muligheder og pris.

Ring til os nu på Tlf: 72 22 81 40