Teknisk ejendomsdrift og service

Med en serviceaftale fra CL Electric får du pålidelig leverandør, der sørge for at vedligeholde alle dine tekniske systemer så de er optimeret og fungerer optimalt.

Med en serviceaftale med CL Electric får du en teknisk servicepartner, der har styr på teknikken og anlæggene i din bygning. Har du problemer med strømmen, ventilation, brandsikring eller bygningsautomatikken, så rykker vores dygtige teknikere ud og ordner det med det samme.

Med en serviceaftale hos os kan du føle dig tryg ved, at dine elinstallationer, ventilationssystemer, brandsikring og andre tekniske anlæg fungerer problemfrit. Vi sørger nemlig for at gennemføre regelmæssig service på alle installationer og anlæg, så risikoen for nedbrud og overforbrug reduceres. Ved nedbrud eller afvigelser identificerer vi straks problemet og gennemfører all de nødvendige reparationer – uden unødvendig gene for driften og medarbejdere.

Kontakt os nu på telefon 72 22 81 40 eller skriv til os og få mere information om hvordan du får en serviceaftale med CL Electric.

elektriker med ledninger

Vi leverer en helhedsorienteret service og teknisk ejendomsdrift

Vores engagerede og højt specialiserede medarbejdere gennemfører dagligt, teknisk vedligeholdelse og service i alle typer bygninger i alle typer driftsmiljøer – og vi tilpasser os forholdene og arbejdsgangene i de enkelte virksomheder. Vi yder service og hjælp til alt fra de helt små opgaver som udskiftning af stikkontakter, til større belysnings-, eller ventilationsopgaver samt service af tekniske anlæg.

Teknisk ejendomsdrift og service for boligselskaber

Hos CL Electric står vi for installationer og vedligeholdelse af alle forskellige former for elinstallationer i boligselskaber, og dit boligselskab kan blive det næste. Tag kontakt i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig og dit boligselskab.

Hvad en serviceaftale med teknisk ejendomsdrift for et boligselskab indebærer

Kvaliteten af alt elarbejde i et boligselskab er enorm vigtigt, og her yder vi en service af høj kvalitet og til fuld tilfredshed. Vi tilbyder serviceaftaler og har gennem årene opbygget stor erfaring med servicering af boligselskaber. Vi kan løse alle former for elopgaver, såsom vedligeholdelse og udskiftning af lys i opgange, dørtelefoner, reparation af ventilationsanlæg, varmecentraler, pumper, udskiftning af eltavler og meget mere. Vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler samt veludførte driftssikre elinstallationer, i alle typer boligselskaber.

Vi kan fortage regelmæssig service af alle slags elinstallationer i boligselskabets ejendomme, så du undgår eventuelle afbrydelser og ubelejlige omkostningsfulde overraskelser. CL Electric gennemgår diverse centraler, dåser, belastningsfordeling, ledninger samt el-standarden i bygningen. Vi kan ligeledes servicere de enkelte og individuelle lejligheder, hvis der skulle opstå problemer med elinstallationerne eller hvis der er behov for montering af hvidevare.

Som en del af serviceaftalen fra CL Electric hjælper vi med at få afdækket problemer og fejl, samt kommer vi med den rette og mest funktionelle løsning til dit boligselskab. Vi tilbyder modernisering af el-systemer samt tilføjelser og udvikling. Derudover gennemgår vi elforbruget og kommer med forslag til mulige besparelser. Vi gennemgår samt servicerer alle elinstallationer, fiberinstallationer, sikkerhedssystemer, ventilationsanlæg og mange andre elektriske installationer.

CL Electric står klar til at hjælpe uanset om der er brug for en løsning på et akut problem, eller der er behov for rådgivning omkring mere langsigtede muligheder. Sådanne langsigtede muligheder kan eksempelvis være energioptimering med fokus på besparelser.

Ved at indgå i en serviceaftale med os vil der skabes en langvarig relation, som sikrer en langsigtet og bæredygtig fremtid for dit boligselskabs elinstallationer.

Så skal dit boligselskab serviceres? Så kontakt os endelig, for en dialog om hvordan vi kan hjælpe dit boligselskab til det bedste resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på teknisk ejendomsdrift fra CL Electric

Hvis du har spørgsmål til løsninger inden for teknisk ejendomsdrift, så står vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes aftale et møde med os, hvor vi kommer ud og gennemgår din ejendom eller virksomhed.

Du kan med fordel ringe til os på tlf: 72 22 81 40 eller du kan skrive til os på mail eller via vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.