Sikring og overvågning

Øg sikkerheden i din virksomhed med en overvågnings- og sikringsløsning fra CL Electric

CL Electric hjælper med rådgivning, levering, montering og installation af komplette sikrings- og overvågningsløsninger.

Vi hjælper med alarmer, overvågning, tyverisikring og automatik. Disse er alle sikkerhedsløsninger som tilføjer tryghed og sikkerhed til virksomheden på daglig basis.

Som specialist i sikrings- og overvågningsløsninger, er CL Electric din foretrukne samarbejdspartner og leverandør hvis du skal have sikret din virksomhed. Med vores mange års erfaring i TVO-anlæg og sikringsløsninger, har vi opnået kompetencer til at udvikle individuelle sikkerhedsløsninger til institutioner og virksomheder. Vi leverer ligeledes diverse typer af tyveri- og overfaldsalarmer, samt tågesikring og overvågning af tekniske installationer.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på overvågnings- og sikringsløsninger.

CCTV i indkøbscenter Udstyr til sikkerhedssystemer og sikring

Tyverisikring

Overvejer din virksomhed at blive tyverisikret, kan CL Electric hjælpe med både rådgivning og installation. Vi har mange års erfaring og stort kendskab til alarm- og tyverisikringssystemer og hvilke løsninger markedet kan tilbyde.

Med vores løsninger kan du opnå en hård skalsikring med alarmer på døre og vinduer, samt spotte mistænkelig færden på området og i virksomheden.

Vores autoriserede elinstallatører er din garanti for sikkerhed og tryghed.

CCTV-sikkerhed online kamera med plantegning

Sikring via intelligent styring

Er du interesseret i at have fuld kontrol, kan det være en fordel at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring. Med en sådan løsning er det muligt at overvåge situationer via web eller telefon. Man kan altså med intelligente sikkerhedsløsninger eksempelvis lukke folk ind, styre temperaturer, følge overvågningen, modtage beskeder i tilfælde af brand, indbrudsforsøg, brud på vandrør osv.

Med CL Electric får du en professionel elinstallatør, der kan rådgive dig til de helt rigtige løsninger. Vi forstår at design, bæredygtighed og brugervenlighed, er vigtige parametre når der skal gennemføres nye elinstallationer i virksomheden.

Fordele ved videoovervågning

Der følger mange fordele med videoovervågning, som sikkerhedsoptimering og tryghed. Efter videoovervågningen er opsat, vil det medbringe en markant sikkerhedsforbedring, samt muligheden for at kunne dokumentere uønsket aktivitet på ejendommen skulle det blive nødvendigt. Vores erfaring fortæller os at videoovervågning kontinuerligt bliver mere og mere populært hos danskerne, hvilket bl.a. skyldes at der forekommer en markant reducering af risiko for indbrud som følge af videoovervågning. Der sker nemlig ofte det at tyven bliver afskrækket når tyven opdager den opsatte overvågning.

Udvalg af videoovervågning

Der findes et bredt udvalg af videoovervågningssystemer, som giver os god mulighed for at finde den helt rette løsning til dine behov. En af disse muligheder kunne være vi kan sætter videoovervågningen op så det passer sammen med et alarmsystem. Der vil dermed komme en notifikation på din telefon, såfremt at der er bevægelse i virksomheden.

Vores ekspertise og mange års erfaring gør at vi kan håndtere både komplekse og simple installationer i alle typer virksomheder og erhverv. Dette gælder både simple systemer og mere omfattende systemer i forskellige prisklasser. Mulighederne er mange, og vi vil med garanti kunne finde den løsning der passer bedst til dig.

Kontakt CL Electric og hør mere om hvordan vi kan sikre din virksomhed

CL Electric har mange års erfaring med sikring og overvågning af virksomheder.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.