Opsætning og installation af dørtelefoner

Vi udfører reparationer og montering af dørtelefoner og adgangsanlæg for virksomheder og boligejendomme i hele Nordsjælland og København

CL Electric kan forsyne din virksomhed eller boligejendomme med adgangskontrolleret løsninger i form af dørtelefoner og adgangsanlæg. Vi tilbyder flere tekniske løsninger med video og eller adgangskontrol med briklæser, fingeraftrykslæser eller kodetastatur.

Dørtelefoner i kombination med adgangsløsninger, har længe været benyttet som en præventiv og praktisk løsning. En præventiv løsning i form af at kunne undgå ubudne gæster og en praktisk løsning i form af at kunne åbne døre og porte automatisk. En dørtelefon spiller dermed en central rolle i at skabe tryghed, idet at den giver kontrol over hvem der har adgang til virksomheden eller ejendommen. Man kan endda øge kontrollen ved at vælge en løsning som f.eks. at få installeret at kamera der indikerer hvem der står ved indgangen, hvilket mange i dag foretrækker. Ved at forhindre uautoriseret adgang, vil risikoen for hærværk nedsættes, og din virksomhed eller ejendom vil dermed ikke have unødige udgifter som konsekvens heraf.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på montering eller reparation af dørtelefoner og adgangsanlæg.

Budbringer trykker på dørtelefon

Dørtelefoner i flere designs og med flere funktioner

Hos CL Electric uddanner vi os løbende og har tæt kontakt med vores leverandører, så vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om dørtelefonsystemer og de muligheder der findes. Systemerne kan nemlig fås i en lang række forskellige designs, som giver mulighed for at vores kunder kan få en skræddersyet løsning, som stemmer overens med bygningens arkitektur og den ønskede funktion. Vi både rådgiver, installerer, reparerer og vedligeholder din dørtelefon og dets system.

I CL Electric har vi stor erfaring med servicering og fejlfinding af ældre dørtelefonanlæg. Om virksomheden er interesseret i et nyt dørtelefonanlæg eller skal have repareret det nuværende, kan vi hjælpe dig. Vores erfaring fortæller dog at det ofte godt kan betale sig at investere i et nyt og udskifte det gamle, da det kan være dyrt og vanskeligt at skaffe komponenter og reservedele til ældre dørtelefonanlæg.

Ved at bruge de rette fagfolk med kendskab til hvad kommunikationsudstyret og en installation kræver, er virksomheden sikret kendskab til dets muligheder. vi oplyser om hvad man skal være opmærksom på og sikrer virksomheden en tilpasset og skræddersyet løsning i forhold til port- og dørtelefon.

Om det er en mindre forretning, boligforening med en håndfuld opgange eller om der er tale om et større projekt, hjælper vores erfarne elinstallatører med at finde frem til den helt rette løsning, som passer til kundens behov. Vi levere en god service til fornuftig pris, med fokus på tillid og kvalitet. Hos os får i nemlig en troværdig of dygtig installatør.

Vores autoriserede elinstallatører er din garanti for sikkerhed og tryghed.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud på installation eller reparation af dørtelefoner

Vælger din virksomhed CL Electric, er I sikret en samarbejdspartner med indgående viden og kendskab til de mest effektive og driftssikre løsninger.

Så skal din virksomhed eller ejendom have skiftet, repareret eller installeret en eller flere dørtelefoner? Så kan du trygt vælge CL Electric som din autoriserede elinstallatør. Kontakt os nu på telefon 72 22 81 40 eller skriv til os via kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.