Netværksløsninger og fiberinstallation

Driller din forbindelse eller leder du efter det helt rigtige netværk- og fiberinstallation til din virksomhed? CL Electric kan hjælpe din virksomhed med at finde den rigtige løsning til en god pris.

En stærk forbindelse er rygraden i mange virksomheders drift på daglig basis og det er derfor vigtigt at det fungerer optimalt og stabilt døgnet rundt. Vi har hos CL Electric mange års erfaring og en høj faglig viden inden for netværksinstallationer. Vi kan etablere en god forbindelse og du kan være tryg ved at vi kun benytter de bedste og mest anerkendte produkter på markedet, så du er sikret høj kvalitet og undgår produktivitetstab pga. en dårlig forbindelse.

Oplever din virksomhed netværksproblemer, problemer med kabelforbindelser, trådløse problemer, hastigheds og effektivitets-problemer, så kan du trygt vælge CL Electric som din teknikker. Hos os får du en grundig og god service, hvor vi rådgiver og vejleder dig og din virksomhed for at opnå det bedst mulige resultat hvor driftssikkerheden er i top. Kontakt os gerne for mere information omkring din virksomheds muligheder for netværks- og fiberinstallationer.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og og få mere information om hvordan vi kan etablere din virksomheds IT-netværk og fiber.

Netværkskabler og ethernet

Netværkssløsninger og fiberinstallation – få lynhurtigt internet

Med CL Electric kan du få opgraderet dit it-netværk med nye netværkskabler eller fiber. Vi er din garanti for en bedre netværksløsning i din virksomhed. For at kunne arbejde effektivt og uforstyrret er det vigtigt at en virksomhed kan være online, med en stærk og stabil forbindelse på alle tidspunkter i døgnet. CL Electric har hjulpet en lang række virksomheder med at få den bedst mulige forbindelse via en fiber- eller netværksinstallation.

CL Electrics autoriserede elektrikere kan grave nye fiberkabler ned og sørge for at få installeret fiberforbindelse til hele virksomheden. I Danmark bliver fibernet efterhånden mere og mere udbredt, og det er der flere grunde til. Fibernet er nemlig en moderne teknologi, der leverer data via optisk fiber også kaldet lyslederkablet. Det er en teknologi som er betydeligt hurtigere end andre teknologier, som f.eks. kobberkabler der længe er blevet benyttet. Teknologien bag fibernet gør det muligt for din virksomhed at opnå en langt mere stabil og hurtig internethastighed, i højere grad end hvad andre teknologier kan levere.

CL Electric kan ligeledes trække nye antenne- og telefonkabler i virksomheden. Hvis du ønsker at få udskiftet eller flyttet virksomhedens antenne- eller telefonstik, samt have installeret nye ledninger til telefoner eller routeren, så står vi klar til at hjælpe. Vores autoriserede elinstallatører er din garanti for en god og sikker installation.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på netværk- og fiberinstallation til din virksomhed?

Hvis du har spørgsmål til løsninger inden for netværksinstallationer og fiber, så står vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes aftale et møde med os, hvor vi kommer ud og gennemgår din virksomhed.

Du kan med fordel ringe til os på tlf: 72 22 81 40 eller du kan skrive til os på mail eller via vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.