El-entreprise

CL Electric udfører total-, hoved- og fagentreprise for kommuner, erhverv, boligforeninger og private i hele Nordsjælland og København

CL Electric udfører elinstallationer og tekniske installationer i alle type byggerier og ejendomme. Med os får du en faglig dygtig og højt specialiseret samarbejdspartner, der kan varetage el-entreprisen efter de højeste standarder. Både i forhold til rådgivning, budgettering, installation og efterfølgende service.

Med CL Electric får du en samarbejdspartner der kan være med i hele processen, fra ideskabelse til færdigt byggeri, og bistå med optimering af indkøb, tekniske løsninger og procesplan så budget kan overholdes og byggeri realiseres. Egenskaber der har gjort os til den foretrukne samarbejdspartner for kommuner, erhverv og boligforeninger i hele Nordsjælland og København

Så uanset om det er en større teknisk el-entreprise eller en simpel installationsopgave, så har vi erfaringen og kompetencerne til at varetage dit projekt. Både i forhold til nybyggeri, ombygning, renovering og vedligeholdelse.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og høre mere om hvordan vi kan blive din fremtidige entreprisepartner.

Billede af byggeplads med hjelm og tegninger

Entreprise i samarbejde med andre faggrupper

CL Electric er en del af CL Gruppen, som består af tre solide håndværksvirksomheder CL Electric, CL Smed og CL & Co. Disse virksomheder er skabt og drives af personer med mere end 25 års erfaring og ekspertise i total-, hoved- og fagentrepriser.

CL Electric er derved en del af en gruppe af højt specialiserede håndværksvirksomheder, samt bygge- og anlægsvirksomhed, der kan gennemfører din total-, hoved- og fagentreprise og løse samtlige byggeprojekter, i partnerskab og samarbejde med andre faggrupper.

Virksomhedernes solide etablering i deres branche er baseret på godt købmandsskab, dedikerede medarbejdere og en stram styring. Det gør at vores kunder oplever os som løsningsorienteret og effektive, og at vi leverer kvalitet til den aftalte tid og den aftalte pris.

Totalentreprise

Med en totalentreprise fra CL Electric får du en erfaren entreprisepartner, der kan styre projektet og dets udførelse frem til en færdig aflevering.

Med CL Electric får du en erfaren totalentreprenør, der har hjulpet kommuner, erhverv og boligforeninger med at varetage byggeriets værdikæde fra start til slut. Vi har gennemført flere totalentrepriser af typehuse, typificeret sommerhusbyggerier, erhvervsdomiciler, industribygninger, logistikcentre, samt pleje-, skole- og institutionsbyggerier.

Som totalentreprenør leverer vi alle ydelser i forbindelse med dit byggeprojekt. Lige fra projektering og planlægning, til optimering af indkøb, tekniske løsninger og procesplan. Vi indgår kontrakter med underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig aflevering.

Vi leverer – på baggrund af en dialog med dig som bygherre – et bud på projektering og planlægning i samarbejde med f.eks. arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Vi står for hele projekteringen af dit nybyggeri, både når det gælder rådgivning, kalkulation og installation. Med vores tekniske løsninger, professionelle fagfolk og tværfaglige projektledere, kan du vide dig sikker på at vi kan varetage totalentreprisen på bedste vis.

Læs mere om vores referencer her.

Projektleder ved opførelsen af fabrik som foretager en inspektion

Hovedentreprise

Hovedentrepriser kræver god planlægning, erfarne byggeledere og gode udførende håndværkere. Hos CL Electric har vi byggestyringen i fokus, så du får det ønskede resultat til tiden.

Med CL Electric som hovedentreprenør tager vi det overordnede ansvar for disponering, udvælgelse, koordinering og styring af fagentrepriserne. Vi står med andre ord for kommunikationen med alle de forskellige håndværkere, så dit byggeprojekt bliver så smidigt og bekymringsfrit som muligt.

Som hovedentreprenør repræsenterer vi dig og dit byggeprojekt, som betyder at vi koordinerer fagentreprenørernes arbejde, så tidsplanen ikke skrider og økonomien overholdes. Du vil dermed undgå den økonomiske usikkerhed, der tit opstår i et byggeprojekt, samt få vished for at de kvalitetsmæssige standarder overholdes. Planlægning og et godt samarbejde mellem alle byggesagens parter er en essentiel del af vores arbejde, og derfor har det vores største opmærksomhed fra start til slut i byggeriet.

Ved en hovedentreprise sørger du selv for godkendelser og projektmateriale. Vi yder selvfølgelig en professionel og grundig rådgivning til, hvordan dit byggeprojekt realiseres.

Så uanset om det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller renovering og modernisering af en nuværende bygning, så kan vi hjælpe dig frem til et endeligt og færdigt resultat.

Fagentreprise

CL Electric tilbyder fagentreprise inden for elinstallationer og tekniske løsninger. Vi sørger altid for at forstå dine behov inden vi afgiver tilbud på en fagentreprise. Vi har mange års erfaring inden for erhvervsbyggeri, institution samt boligbyggeri og dermed også stor erfaring i at samarbejde med dig som bygherre. Vores erfaring gør, at vi kender til omfanget af forskellige byggeopgaver, og derfor er i stand til at overholde projektets faser og økonomi.

Vi kan klare både større og mindre fagentrepriser lige fra simple renoveringer, til komplekse elinstallationer og tekniske løsninger. Vi tilbyder alt lige fra installation af brand- og sikringsanlæg, til montering af ventilationsløsninger, samt installation af intelligente bygningsinstallationer og bygningsautomatik.

Vores yderst kompetente og autoriserede elektrikere bliver løbende videreuddannet, opkvalificeret og certificeret i de nyeste løsninger og standarder på markedet. Dette gør dem i stand til at udføre alt fra standardinstallation til højt specialiserede løsninger, hvilket er din garanti for ét kompetent og kvalitetsbevidst arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en total- hoved-, eller fagentreprise

Hvis du har spørgsmål til el-entreprise, tekniske løsninger, samt total- eller hovedentrepriser, så står vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes aftale et møde med os, hvor vi kommer ud og gennemgår dit projekt.

Du kan med fordel ringe til os på tlf: 72 22 81 40 eller du kan skrive til os på mail eller via vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.