Byggestrøm

Når vi levere byggestrøm til din byggeplads, kan du vide dig sikker på at alt er lavet efter reglerne og efter de højeste standarder

Hos CL Electric har vi stor erfaring i at etablere de rette løsninger inden for byggestrøm – og vi går altid i tæt dialog med vores kunder, så ønsker og krav imødekommes. Vores team af autoriserede elektrikere kan bidrage med den nyeste viden, faglighed og relevant erfaring i alle projektets faser – lige fra rådgivning og dimensionering til installation, eftersyn, drift og test.

Når du bestiller byggestrøm hos os, klarer vi alt det praktiske, så du kan koncentrere dig byggeriet. At etablere byggestrøm på byggepladsen kræver nemlig, at din elinstallatør, dit elselskab og det lokale forsyningsselskab involveres.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på etablering af byggestrøm.

Ingeniører diskuterer nyt projekt, mens de bruger tabletcomputer og bærbar computer. De træffer beregnede tekniske beslutninger De arbejder på byggepladsen Vector illustration

Byggestrøm til store og små byggepladser

Alle byggepladser – store som små – er afhængige af at byggestrømmen fungerer optimalt og problemfrit. Korrekt placering og dimensionering af byggestrøm er grundlaget for en stabil elforsyning på byggepladsen.

CL Electric varetager etablering af byggestrøm, så byggepladsen fungerer for alle parter. Dermed kan alle håndværksparter arbejde optimalt og tabte arbejdstimer undgås. Vi opstiller byggetavler og trækker kabler til både skurvogne og materiel, samt sikrer at byggepladsbelysningen lever op til gældende regler og krav. Vi sørger for en korrekt installation af byggestrøm i god kvalitet.

Vi installerer byggestrømstavler i alle størrelser og sikrer at de nødvendige målere er korrekt monteret og fungerer. Vi beregner kapacitetsbehovet på den enkelte byggeplads, og i samarbejde med det lokale forsyningsselskab sikrer vi, at den rigtige kapacitet er til rådighed.

El-tracing i forbindelse med etablering af byggestrøm

El-tracing dækker over brugen af elvarmekabler til opvarmning med det formål at undgå forekommende isdannelser på hovedsageligt bygningsdele. Dette er især nødvendigt i vinterhalvåret for at undgå frosne rør til f.eks. vandforsyningen.

Vi kommer ud lægger kabler ud eller vikler kabler rundt om det objekt man ønsker skal holdes frostfri. Ved f.eks. skurvognes vandforsyning vil vi oftest monterer varmekabler som er selvregulerende, hvilket gør at de monterede kabler kan genere mere eller mindre varme alt efter hvad der er behov for. Vi har mange års erfaring med el-tracing på byggepladser og til byggeprojekter generelt. Prioriterer man nemlig ikke el-tracing, kan det skabe unødigt store og kostbare forsinkelser som helst undgås. Det er derfor en god idé at få udført el-tracing i god tid så man undgår unødige forsinkelser på byggepladsen.

Belysning på byggepladsen

Vi råder over alt udstyr til både at etablere et fornuftigt arbejdslys på byggepladsen og at sikre, at belysningen lever op til de mange krav.

Vi kan sørge for at etablere et fornuftigt arbejdslys på byggepladsen og sikre, at belysningen lever op til gældende regler for belysning af både adgangsveje, transportveje og færdselsarealer på byggepladsen.

Hos CL Electric er vi specialister i byggestrøm og byggepladsbelysning. Vi har indgående kendskab i de regler der gælder for elinstallationer på byggepladsen og byggepladsbelysning. Med CL Electric kan du vide dig sikker på at alle regler og krav efterleves. CL Electric er din garanti for, at byggeriet ikke bliver forsinket på grund af ulovlige elinstallationer eller fejlmonteret byggepladsbelysning.

Byggestrøm til byfester og festivaler

CL Electric kan hjælpe både festivalarrangører, foreninger og kommuner med, at dimensionere og etablere byggestrøm til arrangementer i alle størrelser. Vi leverer byggestrøm som et supplement til eksisterende strømkilder og til arrangementer, hvor der ikke findes strøm i forvejen.

Vi kan etablere strøm til både scene-, lyd- og lysanlæg og til barer og toiletter, samt belysning til adgangsveje, transportveje og færdselsarealer ved større arrangementer.

Ingen arrangementer er ens. Du får derfor professionel rådgivning inden for byggestrøm samt en individuelt tilpasset løsning, som modsvarer de ønsker og behov som stilles af arrangementet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på byggestrøm

Hvis du har spørgsmål til løsninger inden for byggestrøm, så står vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan ligeledes aftale et møde med os, hvor vi kommer ud og gennemgår din byggeplads.

Du kan med fordel ringe til os på tlf: 72 22 81 40 eller du kan skrive til os på mail eller via vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.