Butiksbelysning

Få moderne og energibesparende butiksbelysning

CL Electric kan hjælpe med at installere den helt rette butiksbelysning. Med vores løsninger kan vi lede din virksomhed til den bedste belysning med et flot og funktionelt resultat.

Vi kan gennemgå din butik med henblik på at give dig gode råd til hvilken type belysning der passer bedst til dit butiksmiljø. Vi kan f.eks. vejlede dig om typen af lamper du skal bruge og om der evt. skal være mulighed for at sætte flere lamper op med tiden – vi gennemgår nogle af de muligheder og udfordringer der kan opstå fremadrettet.

Når der skal findes den helt rigtige butiksbelysning, er der forskellige behov og krav vi tager hensyn til. Vi har fokus på at skabe et rart butiksmiljø hvor problemer med blænding og ubehagelig varme ikke opstår.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få god råd og et uforpligtende tilbud på montering af butiksbelysning.

Smuk butiksbelysning med retro lamper

Hvad er god butiksbelysning?

Butiksbelysning skal både skabe den rette stemning, give lys til orientering og sikkerhed. Det er derfor vigtigt at de rigtige valg tages når det kommer til lampetyper og deres placeringer. Vi har ekspertise inden for mange former for butiksbelysning blandt andet lysskinner, væglamper, loftslamper, spot, lysdæmpere, LED-belysning og lyssensorer. Der er følger mange gode fordele ved at den rigtige belysning og CL Electric har erfaring med at finde frem til den rette belysning for din forretning.

Udover en god butiksbelysning, sørger vi for at den valgte belysning oplyser lokalet på en naturlig og behagelig måde, hvilket hjælper på medarbejdernes effektivitet og koncentrationsevne. Vi sikrer os at varmen der afgives fra lyskilden minimeres, så det ikke går ud over komforten i butikken.

Denne løsning indebærer ofte etablering af automatisk lysstyring, da der ved en sådan løsning følger store besparelser pga. energioptimering. Når butikken og lignende energioptimeres, finder man ofte mange energikrævende enheder. Her har CL Electric ekspertise som gør os i stand til give rådgivning omkring hvad der skal optimeres eller udskiftes.

Moderne luksuslamper i restaurant

Få udskiftet din butiksbelysning til LED-belysning

Der er mange penge at spare fra et driftssynspunkt, når man f.eks. vælger at skifte glødepærer og lysstofrør ud med LED-belysning og især automatisk lysstyrring. Dette er især vigtig i detailhandelen, hvor god og funktionel belysning er ekstremt vigtigt i hele butikkens åbningstid. LED belysning opfylder nemlig ønsket om mere og bedre lys, samt intelligent lysstyring i butikken.

Vi kan hjælpe dig med at få udskiftet din nuværende butiksbelysning med LED lyskilder som LED lyspaneler, LED armaturer, LED pendler, downlights, skinnespots, scoop lights eller spejlarmaturer. Disse belysningsmuligheder fås i mange forskellige udformninger, spredningsgrader og lysfarver.

Det er altså ofte i mange henseender økonomisk fordelagtig at få skiftet de traditionelle lyskilder ud med nyere belysning. Dette skyldes at energiforbruget vil være lavere i forhold til det ønskede lysudbytte. Derfor bliver det med tiden et mere og mere populært valg i virksomheder rundt om i landet.

Kontakt os nu og få et uforpligtende  tilbud på butiksbelysning

Vi kan rådgive om de mest optimale lysløsninger, både når det kommer til energiforbrug, æstetik, effekt og effektivitet.

Så har du brug for at få installeret ny butiksbelysning, så kan du trygt vælge CL Electric som din autoriserede elinstallatør.

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få vejledning og et uforpligtende tilbud.