Ledninger og kabler

Skal du have trukket nye ledninger og kabler?

CL Electric har mange års erfaring med at trække nye ledninger og kabler, både indendørs og udendørs. Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan hjælpe dig med at få de gamle ledninger i boligen, udskiftet med nye og mere sikrer ledninger. Med vores løsninger opnår du en mere tidssvarende installation, samtidig med at du sikrer din bolig mod fejlinstallationer.

Med CL Electric får du en dygtig og autoriseret elinstallatør, der kan hjælpe dig til det helt rigtige resultat. I mere end 19 år, har vi hjulpet vores kunder med at udskifte og installere ledninger. Vi kan både hakke ud til nye installationer og udskifte de gamle ledninger, så du opnår det helt rigtige resultat.

elektriker med ledninger

Hvorfor få en elektriker til at trække nye ledninger og kabler?

Hvis du ikke har en autorisation, må du ikke selv udskifte ledninger eller installere nye kabler i boligens faste elinstallationer. I stedet skal du bruge en autoriseret elinstallatør, som kan udføre opgaven.

Hvis du for eksempel skal have installeret nye stikudtag, have trukket en ledning i væggen, eller have trukket nye kabler fra elmåleren, skal du bruge en autoriseret elinstallatør. Her kan du trygt vælge CL Electric, da vi er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, som sørger for at alle elinstallationer bliver udført efter de højeste standarder og regler.

Få nye ledninger til lampen og boligen

Ønsker du at gøre noget ekstra ud af ledningen til din designerlampe? Eller ønsker du at få ensartede ledninger i de synlige installationer? Hos CL Electric kan vi hjælpe dig med at udskifte dine lampeledninger og synlige kabler, så du får en pæn installation der passer til netop din boligindretning.

Vi kan udskifte den gamle eller slidte lampeledning ud med en lampeledning af høj kvalitet. Vælg for eksempel en farverig stofledning til lampen, så du får fremhævet lampens design og installation.

Vi ved at design og kvalitet, er vigtige parametre når du skal have nye ledninger i hjemmet, eller nye ledninger til boligens elektriske forbrugsgenstande. Med CL Electric får du en professionel elinstallatør, som kan montere de ledninger som passer til netop din bolig og indretning.

Netværkskabler og fiber

Med CL Electric kan du få opgraderet dit hjemmenetværk med nye netværkskabler eller fiber. Vi er din garanti for en bedre netværksløsning til din bolig.

En normal husstand skal være online, med en stærk og stabil forbindelse på alle tidspunkter i døgnet. CL Electric hjælper mange boligejere, med opnå dette og få den bedst mulige forbindelse via en fiber- eller netværksinstallation.

Vi kan grave nye fiberkabler ned og sørge for at få installeret fiberforbindelse til hele boligen. Fibernet er efterhånden blevet mere og mere udbredt, og det er der flere grunde til. Fibernet er nemlig en moderne teknologi, der via optisk fiber også kaldet lyslederkablet leverer data. Det er en teknologi som er betydeligt hurtigere end andre teknologier, som f.eks. kobberkabler der længe er blevet benyttet. Teknologien bag fibernet gør det muligt for dig at opnå en mere stabil og hurtig internethastighed, i langt højere grad end hvad andre teknologier kan levere.

CL Electric kan ligeledes trække nye antenne- og telefonkabler i din bolig. Hvis du skal have udskiftet eller flyttet boligens antenne- eller telefonstik, eller have installeret nye ledninger til telefonen, routeren eller fjernsynet, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores autoriserede elinstallatører er din garanti for en god installation.

Få et tilbud på nye ledninger og kabler til din bolig

Kontakt os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på installation af nye ledninger og kabler til boligens faste installationer, netværk, fiber, telefon eller antenne.