El-tavle og HPFI-relæ

Skal du have monteret eller udskiftet din el-tavle?

Hos CL Electric har vi en høj faglig viden og ekspertise inden for montering og udskiftning af el-tavler. Vi kan for eksempel udskifte den gamle el-tavle til en helt ny og sikker el-tavle, med moderne komponenter såsom HPFI-relæer og automatsikringer.

En ny el-tavle med et HPFI-relæ og automatsikringer beskytter mod brande og livsfarlige stød, som kan opstå grundet fejl i kabelføringen, eller fejl i en af boligens elektriske apparater. Et HPFI-relæ slår nemlig al strøm fra med det samme, hvis der opstår fejl i strømmen.

Lad CL Electric udskifte din el-tavle til en ny og sikker model. Vi afmonterer og bortskaffer den gamle el-tavle og monterer den nye. Vi gennemgår ligeledes installationen og foretager alle relevante kontroller og test, så du kan føle dig tryg og sikker. Vi kombinerer kvalitetsarbejde med god service til fornuftige priser.

Kontakt os nu på tlf. 72 22 81 40 eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud på montering eller udskiftning af el-tavle.

Hvad koster et HPFI-relæ?

Med et HPFI-relæ kan du undgå, at dit tv, opvaskemaskine og anden elektronik går i stykker, hvis der kommer fejl eller overgang i strømmen. En udskiftning fra HFI til HPFI er en god investering, både i forhold til husstandens sikkerhed, men ligeledes for boligens elektroniske apparater.

Moderne fladskærme, hvidevare, spillekonsoller og andre elektriske enheder, har nemlig overhalet teknikken i de gamle HFI-relæer. HFI-relæerne kan nemlig ikke opdage, når der sker fejl eller overgange i den moderne elektronik, som betyder at den ikke slår fra når der sker en fejl.

Du kan få CL Electric til at udskifte dit HFI-relæ med et HPFI for omkring 2.500-3.500 kr. Prisen afhænger selvfølgelig af boligens eksisterende elinstallationer og el-tavle, men vi sørger altid for at komme med et uforpligtende og et fornuftigt tilbud, så du kan føle dig tryg på prisen inden vi påbegynder arbejdet.

Du kan altså vælge blot at udskifte relæet, som er en mindre opgave, men vi tilbyder naturligvis også at skifte hele el-tavlen, hvis du har behov for dette.

Regler for el-tavler og HPFI-relæ

El-tavler og HPFI-relæ skal installeres af en autoriseret elinstallatør.

Siden 2008 har det været et lovkrav, at alle boliger skal have et relæ, der afbryder strømmen i tilfælde af fejl i boligens elinstallationer eller husholdningsmaskiner.

Alle boliger opført efter 1. juli 1991 skal have et HPFI-relæ, mens boliger fra før den dato gerne må nøjes med et HFI-relæ. Men selvom boligen er opført før 1991, er det stadig fornuftigt at få et HPFI-relæ, da det beskytter boligen og husstandens elektriske installationer.

Med CL Electric får du en autoriseret elinstallatør, der kan hjælpe dig med at få el-tavlen i overensstemmelse med reglerne, så du og boligen er beskyttet.

Montering af ny el-tavle med HPFI, automatsikringer og elmåler

CL Electric kan hjælpe dig med at få udskiftet din gamle el-tavle, til en ny og moderne el-tavle med HPFI, automatsikringer og elmåler.

Med en ny el-tavle fra CL Electric får du det lovpligtige HPFI-relæ, som beskytter husstanden mod fejl i strømmen, ligesom det ikke længere er nødvendigt at skifte sikringer, fordi vi monterer automatsikringer. Vi kan ligeledes udskifte målerrammen, som er den enhed hvorpå elmåleren sidder, så du kan få en ny og moderne elmåler hvor dit elselskab kan fjernaflæse dit forbrug.  Vi sørger ligeledes for at etablere jordspyd, hvis dette ikke er etableret i forvejen – det er nemlig et lovkrav. Som en ekstra sikkerhed kan vi også montere transientbeskyttelse i din el-tavle. Dette beskytter dine elektroniske apparater mod overspændinger og impulser fra for eksempel lynnedslag.

Når du vælger CL Electric, får du monteret en el-tavle der er godkendt, og som opfylder alle sikkerhedskrav. Med os får du nemlig en autoriseret elinstallatør, som sørger for at din el-tavle og elinstallationer er i overensstemmelse med reglerne, så du og boligen er beskyttet.

Mangler du en professionel og autoriseret elektriker?

Ring til os nu på tlf: 72 22 81 40 eller skriv til os og hør mere om mulighederne for el-tavler og HPFI-relæ til din bolig. Vi står klar til at give et godt tilbud på installation, udskiftning eller vedligehold, samt yde en god rådgivning og service.

CL Electric er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, som betyder at du er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

CL Electric er medlem af TEKNIQs garantiordning

Hvis du benytter dig af CL Electric, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

TEKNIQ garantiordning giver dig tryghed som kunde og forsikrer dig om, at du roligt kan bruge CL Electric som din elinstallatør, selv ved større opgaver.

Du kan læse mere om TEKNIQ garantiordning her.